Bemutatkozás

Cégünk, a TGI-Watercool Kft., a legnagyobb múlttal rendelkezik a vízhálózatra kötött vízautomaták üzletágában. Az elmúlt 15 év pedig minket igazol.

Termékeink időt és pénzt takarítanak meg, esztétikus külsővel rendelkeznek, kényelmes és biztonságos használatot biztosítanak.

Nem kell palackokat, ballonokat rendelni, tárolni és figyelni, hogy mikor fogynak ki, mégis mindig friss és tisztított víz áll rendelkezésre korlátlan mennyiségben.

Egyedi és költséghatékony megoldásokat kínálunk, költségcsökkentési javaslatainkkal számszerűsíthető megtakarítást tudnak elérni már az első hónaptól.

Több mint, 50.000 elégedett és visszajáró fogyasztó.  Ügyfeleink között az ország legnagyobb multinacionális vállalatai, és folyamatosan bővülő partnerhálózatunk támasztja alá munkák minőségét és elkötelezettségünket a hivatásunk iránt.

Tevékenységünk kiterjed mind a lakossági mind a vállalati vízadagoló berendezések bérbeadására, forgalmazására, és beszerelésére. Termékeink megtalálhatók a legnagyobb kockázatoknak kitett gyártó csarnokoktól egészen a luxus irodaházakig.

Országos szervízhálózattal rendelkezünk, és a legnagyobb tapasztalattal és felkészültséggel állunk partnereink szolgálatában.  

 

Minősítések

A  vízautomata készülékeink  kipróbáltak, teszteltek, jóváhagyottak, fémjelzettek és hitelesítettek a világ vezető szabványügyi szervezetei által.
 

ENERGY STAR
Az Energy Star vízadagolóink bizonyítottan nem bocsájtanak ki üvegházhatást okozó gázokat, és megfelelnek a Amerikai Környezetvédelmi Ügynökség valamint az Amerikai Energiaügyi Minisztérium szigorú energiafelhasználási szabályozásainak.

Vízminőségi Világszervezet (Water Quality Association)
Aranypecsét minősítés azt jelenti, hogy a vízadagoló bizonyítottan a legtisztább, teljes biztonsággal fogyasztható vizet nyújtja. Laboratóriumaikban a gépek elnyerték a vízminőség és vízkezelés iparában legismertebb igazolást.

NSF ANSI
NSF/ANSI 61-es minősítés az ivóvíz rendszerek NSF sztenderdje, ami biztosítja, hogy a berendezésből semmilyen veszélyes anyag nem szivárog az ivóvízbe.
NSF/ANSI 55 A Osztály, amely az ultraviola fénnyel történő mikrobiológiai vízkezelés NSF sztenderdje, mely arra lett tervezve, hogy fertőtlenítse és kiirtson minden mikroorganizmust a szennyezett vízből, megfelelően biztonságossá téve azt.
P231-es minősítés, amely a mikrobiológiai ivóvíztisztító rendszerek NSF sztenderdje. A víztisztítók ezzel a minősítéssel megfelelnek az Amerikai Környezetvédelmi Hivatal egészég és közegészség védelmi sztenderdjeinek.

WRAS
Ez az engedély igazolja, hogy a Waterlogic vízadagolók és azok minden eleme megfelel a nemzeti és nemzetközi szabályrendszernek. A WRAS célja, hogy megakadályozza a pazarlást, az alul- és túlhasználatot és a hibás méréseken alapuló fertőzéseket az ivóvízben.

Bisphenol-A mentes
A  vízadagolói garantáltan BPA (Bisphenol-A) mentesek, ami azt jelenti, hogy a műanyag iparban széles körben elterjedt és bizonyítottan ártalmas Bisphenol nem veszélyezteti az Ön egészségét.

ETL/UL/CE Biztonsági szabvány
A  vízautomaták megfelelnek az észak-amerikai és európai szigorú biztonsági és környezetvédelmi szabályozásoknak, ami azt jelenti, hogy a gyártó betartja és alkalmazza az Európai Unió által hozott egészségi-, biztonság- és környezetvédelmi törvényeket.